KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Gazi Mustafa Kemal İlkokulu

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 17 Sınıf Öğretmeni, 4 Anasınıfı Öğretmeni, 2 Branş öğretmeni (İngilizce), 1 Rehber Öğretmen Öğretmeni, 2 Hafif Otizm Sınıfı Öğretmeni ve 525 öğrenci ile eğitim-öğretime devam etmektedir.

Okulumuz Siteler Mahallesi, Eski Müsellim Caddesi'nde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 18 derslikli olarak yaptırılmış ve 03.07.2003 tarihinde resmen açılmıştır. Kurucu müdür Ahmet Fikri BALLI yönetiminde 2 anasınıfı, 10 sınıf, 4 branş öğretmeni ve 632 öğrenci ile 2003-2004 eğitim-öğretim yılına başlamıştır.

Kurucu müdürümüz Ahmet Fikri BALLI'nın başka göreve atanmasından sonra, okul müdürlüğü görevi okul müdür yardımcısı Cengiz YEŞİL tarafından vekâleten yürütülmüştür.

03 Mart 2005 tarihinde okul müdürümüz Nihat ÜSTÜNEL bu göreve asaleten atanmış.

2014 yılı itibariyle okulumuza müdür olarak Erdinç EMİROĞLU, 2015 yılında müdür yardımcılığı görevine Mehmet EREN atanmış olup, idari kadro bu şekilde görevine devam etmektedir.

Geçen kısa süre içerisinde velilerimizin gösterdikleri fedakârlık, belediyemiz, ilçe milli eğitim müdürlüğümüz, idareci ve öğretmenlerimizin gayret ve çalışmalarıyla sosyal, teknolojik ve eğitim-öğretim açısından Lüleburgaz'ın önde gelen okulları arasında yerini almıştır.

Bugün, halen okulumuz 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 17 Sınıf Öğretmeni, 4 Anasınıfı Öğretmeni, 2 Branş öğretmeni (İngilizce), 1 Rehber Öğretmen Öğretmeni, 2 Hafif Otizm Sınıfı Öğretmeni ve 525 öğrenci ile eğitim-öğretime devam etmektedir.

Yayın: 05.03.2019 - Güncelleme: 05.05.2022 11:50 - Görüntülenme: 295