KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Gazi Mustafa Kemal İlkokulu

İlk Yardım Öğrenci-Veli Seminer Programı

Mrt

Çanakkale Zaferimizin 109. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü tören programı okulumuz çok amaçlı salonunda öğrencilerimizin hazırlamış oldukları etkinliklerle gerçekleştirildi.

Mrt

Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un yazdığı İstiklâl Marşımızın kabulünün 103. yıl dönümü kapsamında okulumuz çok amaçlı salonu'nda anma töreni gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz rehberlik servisi çalışmaları kapsamında Trakya Üniversitesi Medya Yapımcılığı Bölümü Öğretim Görevlisi Dr .Sertaç DALGALIDERE' nin katılımıyla okulumuz çok amaçlı salonunda bilinçli teknoloji kullanımı veli semineri gerçekleştirildi.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Etkinlikleri

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında öğretmenlerimizin düzenlemiş oldukları gösteri yerel basında yer aldı.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen ilçe programında okul olarak yerimizi aldık.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin düzenledikleri çeşitli etkinliklerle çoşku ile kutlandı.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümü nedeniyle İlçemiz Öğrencileri arasında Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışması düzenlenmiştir.

Ekm